Adviesbureau Wingelaar & Reineke maakt gebruik van cookies. Meer informatie.×

Wingelaar & Reineke

Geert-Jan Wingelaar

Geert-Jan Wingelaar is een onafhankelijke persoonlijkheid en kan direct en confronterend zijn. Hij is een creatief denker en daagt "ja, maar" types uit naar "Omdenken". Zo leer jij van je eigen kracht uit te gaan en regisseur te worden van je eigen loopbaan. Hij maakt je bewust van je talenten en legt de focus op ontwikkelpunten. Als sterke persoonlijkheid begeleidt hij in een sfeer van vertrouwen vanuit een no-nonsense benadering. 
Geert-Jan (1955) studeerde Consultancy aan de Erasmus Universiteit en Nederlandse taal- en Letterkunde aan de Rijksuniversiteit in Leiden. Hij heeft commerciële en leidinggevende functies vervuld in het bedrijfsleven en is sinds 1990 actief als consultant op HRM-gebied. Sinds 2001 is hij partner van Adviesbureau Wingelaar & Reineke en heeft hij als Recruiter, Personal Coach en Loopbaanbegeleider ontelbaar veel bedrijven leren kennen. Hierdoor beschikt hij over een uitgebreid netwerk in Brabant. Met zijn brede ervaring heeft hij een scherp oog ontwikkeld voor bedrijfscultuur en typerende managementstijlen.

Annetje Reineke

Als positief ingestelde persoonlijkheid, kan Annetje snel schakelen, is empathisch en vindt het een uitdaging om mensen diverse mogelijkheden te laten zien. Zij is een coach die goed kan luisteren en doorvraagt. Met haar positieve instelling weet ze je te inspireren. Ze kan snel situaties inschatten, is scherp en op een vriendelijke manier zakelijk. Haar uitgangspunt is: "zorg dat jij regisseur van je eigen leven blijft".
Annetje heeft veel ervaring in het begeleiden van mensen met een burn-out. Sinds 2001 is zij partner van Adviesbureau Wingelaar & Reineke en heeft zij als Personal Coach en Loopbaanbegeleider haar sporen verdiend.

Waarom Wingelaar & Reineke

✔ Een enorm uitgebreid netwerk in Noord-Brabant
✔ Jarenlange contacten met bedrijven, instellingen, onderwijs en zorg
✔ Wij begeleiden op een individuele en persoonlijke manier
✔ Doelgericht en pragmatische aanpak

Adviesbureau Wingelaar & Reineke
Bosstraat 2
5066 EB Moergestel
T. 013 - 513 06 30
E. info@wingelaarenreineke.nl

Ervaringen met Wingelaar & Reineke