Adviesbureau Wingelaar & Reineke - de juiste match tussen mens en werk

Op dit moment is er helaas geen mogelijkheid om een nieuw traject bij ons te starten. 

Bij ons kun je terecht voor diverse coachingstrajecten, re-integratie, 2e spoor en outplacement en voor effectieve burn-outbegeleiding. De trajecten Werkfit maken en Naar Werk voeren wij uit in opdracht van het UWV. Al sinds 2009 bereiken we goede resultaten voor onze klanten. Ook voor Modulaire Diensten hebben wij een raamovereenkomst met het UWV.
Het optimaal benutten en inzetten van je competenties staan bij ons centraal: altijd gericht op het vinden van werk. Wij hebben een zeer uitgebreid netwerk in Noord-Brabant. Wij hebben jarenlange contacten met productie- en technische bedrijven, financiële instellingen, gemeentes, handelsfirma's, onderwijs en zorg. Daardoor kunnen wij jou in de meeste gevallen gemakkelijk onder de aandacht brengen van beslissers en zodoende een proefplaatsing of werkervaringsplek regelen. Ook een indiensttreding ligt zo meer binnen het bereik. 

Wij zijn gespecialiseerd in diverse coaching trajecten, outplacement en re-integratietrajecten en loopbaancoaching. Wij doen dat op een individuele, persoonlijke manier, het is immers jouw traject. En daar ligt nu juist de kracht van ons bureau. Wij weten waar we over praten als het gaat om de juiste match tussen mens en werk. Voor een succesvol traject is dat nou net essentieel. Ons kantoor ligt op 10 minuten afstand van Tilburg.

Annetje is een positief ingesteld persoon. Voor haar is het de uitdaging om te zorgen dat jij je eigen talenten goed weet in te zetten en je een richting geeft aan je leven. Met een pragmatische aanpak, humor en een optimistische blik helpt ze je graag verder. Annetje is gespecialiseerd in Burn-out en stress coaching. Ze is opgeleid als CSR-coach. Annetje is jarenlang actief lid bij de stichting Burnout en Stress. Deze stichting verzorgt jaarlijks diverse nascholingsdagen om kennis op peil en up-to-date te houden.

Geert-Jan heeft een onafhankelijke en creatieve geest, die jou bewust maakt van je talenten. Met zijn warme persoonlijkheid begeleidt hij je op een no nonsens manier en vindt het een uitdaging om samen nieuwe mogelijkheden te onderzoeken. Hij coacht graag ondernemers en starters. Ook loopbaanadviestrajecten vindt hij elke keer weer een mooie uitdaging.
Geslaagde matches

Wij bedanken de bedrijven die onze kandidaten een nieuw perspectief hebben gegeven.