Burnout behandeling Moergestel

Wij zijn gespecialiseerd in burn out behandelingen. Wij doen dat op een individuele, persoonlijke manier, het is immers jouw traject. En daar ligt nu juist de kracht van ons bureau. Wij weten waar we over praten als het gaat om de juiste match tussen mens en werk. Voor een succesvol traject is dat nou net essentieel. Ons kantoor ligt op 10 minuten afstand van Tilburg.

Het lijkt wel of Burn-out de nieuwe ziekte is. Hoe is dit toch mogelijk?
Hoe belangrijk is het dat je in de 24-uurs economie met de hoge eisen die er gesteld worden je staande weet te houden. Ben jij altijd en overal bereikbaar? Wil of moet jij continu presteren en wil je ook nog overal bij zijn?

Een goede balans tussen je privé-leven, je werk en jij als persoon is daarom essentieel. Natuurlijk mag er wat van je gevraagd worden en hoort presteren bij het leven. Belangrijk is dat jij weet van jezelf tot hoe ver je kunt gaan. En dat laatste is in deze tijd voor velen moeilijk te bepalen.

Burnout behandeling

Samen gaan we ervoor zorgen dat je 'batterijtje' weer opgeladen wordt. Langzaam zul je weer ervaren welke Flow bij je past. Je gaat bewuste keuzes maken. Je geeft je grenzen aan. Je gaat voelen wat goed voor je is en waar jij energie van krijgt. Zo kun je weer reserves opbouwen en neemt je draagkracht toe.

Stichting Burn-out en stress