Competentiemanagement is geen doel op zich

Met ons competentiemanagementsysteem krijgt de organisatie inzicht in het aanwezige talent van zijn mensen. Het geeft het Management en P&O een handvat om medewerkers te laten ontwikkelen en zo doelmatiger voor de organisatie in te zetten.

Het gedrag en ontwikkelmogelijkheden van de medewerker wordt in kaart gebracht door het afnemen van een competentiemeting. Met deze uitslag wordt een match gemaakt met het functieprofiel. Zo kan er precies geanalyseerd worden of de medewerker op de juiste plek zit en op welke manier de medewerker verder kan groeien in zijn functie. Wij coördineren de opzet en implementatie van het competentiemanagementsysteem.

My Future by Fitch is een programma, waarmee wij medewerkers helpen zicht te krijgen op het verdere verloop van hun loopbaan. Dit is bij boventalligheid en gedwongen vertrek een prima steuntje in de rug.In ons competentiemanagementsysteem gebruiken wij de Fitch-methodiek. Zo krijgt zowel de medewerker als de werkgever een helder inzicht in de kwaliteiten, valkuilen en ontwikkelmogelijkheden. Ontwikkelen wordt zo een proces van bewustwording.

Waarom Wingelaar & Reineke

✔ Een enorm uitgebreid netwerk in Noord-Brabant
✔ Jarenlange contacten met bedrijven, instellingen, onderwijs en zorg
✔ Wij begeleiden op een individuele en persoonlijke manier
✔ Doelgericht en pragmatische aanpak

Adviesbureau Wingelaar & Reineke
Bosstraat 2
5066 EB Moergestel
T. 013 - 513 06 30
E. info@wingelaarenreineke.nl

Ervaringen met Wingelaar & Reineke