Nieuwsoverzicht

Opladen en overdenken. Op naar 2020

Opladen en overdenken. Op naar 2020

Niet bereikbaar en hakken in de kast. Een lange wandeling, zonder telefoon, stevige schoenen aan en het afgelopen jaar de revue laten passeren. Ook daar is deze tijd van het jaar voor geschikt.En als ik door de bossen loop en me besef wat voor bijzondere trajecten ik het afgelopen jaar heb bewandeld met Pieter, Marielle, Martine, Jan, Cindy, Dirk, Nancy, Bas, Bert, Ilse en nog vele anderen, dan denk ik wat heb ik toch een gaaf beroep. Wat een stappen hebben de meesten gezet! En daar ben ik getuige van geweest. Nieuwe banen, weer kansen zien en beter weten om te gaan met je beperkingen. Dat is wat er met ze het afgelopen jaar is gebeurd. Al lopend door de bossen besef ik me des te meer dat zij heel wat lef hebben getoond en zich kwetsbaar hebben opgesteld. Zij zien weer nieuwe kansen en mogelijkheden. Dat maakt hen blij en mij ook! Ik blijf ze volgen en met regelmaat hoor ik hoe het met ze gaat. Wat gaat 2020 brengen, wie mag ik dan weer verder begeleiden in hun zoektocht naar een andere baan? Ik kijk er naar uit! Ik wens jullie allemaal het allerbeste toe en enorm bedankt dat jullie bij mij in de stoel terecht zijn gekomen.