Nieuwsoverzicht

jubileum: 20 jaar ondernemer

jubileum: 20 jaar ondernemer

"Kill your darlings": 
Wat een uitspraak: Wie laat nu zijn lieveling vallen, in de steek of doodt deze zelfs?
Op 1 maart 2021 bestond Adviesbureau Wingelaar & Reineke 20 jaar en dat is een moment om terug- en vooruit te kijken.

Wij waren vele jaren actief in Werving & Selectie, maar toch zijn we er mee gestopt. Klakkeloos Cv's schuiven en no-cure-no-pay ontnamen ons het gevoel dat we toegevoegde waarde konden leveren: dus stekker eruit.
Maar we omarmen ook nieuwe liefdes. 
We hadden vaak de wind in de rug, maar er waren ook periodes met tegenwind.
Er was harde tegenwind na 11/09, bij de financiële crisis tussen 2009-2013 en ook nu al een jaar rondom Covid19. Deze wereldgebeurtenissen leerden ons dat je hiertegen kunt vechten, maar dat je het meest resultaat boekt als je onderzoekt hoe je er zo min mogelijk last van hebt. Of hoe je tegenwind omzet in meewind. Hoe ons dat lukte? Met lef, inzicht en support van anderen. Belangrijke tips: "follow the money" en "Kill yours darlings" hebben ons over drempels geholpen. Ook warme relaties openden deuren voor ons.
Het lidmaatschap van BNI De Linde in 2012 hielp ons heelhuids door de crisis.Ook de certificering en jaarlijkse audits "Blik op Werk" brachten ons op een hoger peil van professionalisering.De opleiding en certificering van Annetje als CSR-coach is beslist weer een sprong voorwaarts. Ook de WerkEnergieAnalyse blijkt in de praktijk van grote toegevoegde waarde. Mede hierdoor blijven onze resultaten en Klanttevredenheidscijfers ver boven de landelijke gemiddelden. 

Onze missie is en blijft: wij bieden de cliënt perspectief; 
Met andere woorden al onze activiteiten hebben betrekking op de cliënt en zijn/haar werksituatie.
Een helder verhaal!