Wingelaar & Reineke

Geert-Jan Wingelaar

Geert-Jan Wingelaar is een onafhankelijke persoonlijkheid en denkt ´out of the box´. Als creatief denker daagt  hij graag "ja, maar" types uit naar "Omdenken". Zo leer jij van je eigen kracht uit te gaan en regisseur te worden van je eigen loopbaan. Hij maakt je bewust van je talenten en legt de focus op ontwikkelpunten. Als sterke persoonlijkheid begeleidt hij in een sfeer van vertrouwen vanuit een no-nonsense benadering. 

06-52052167
info@wingelaarenreineke.nl
Geert-Jan studeerde Consultancy aan de Erasmus Universiteit en Nederlandse taal- en Letterkunde aan de Rijksuniversiteit in Leiden. Hij heeft commerciële en leidinggevende functies vervuld in het bedrijfsleven en is sinds 1990 actief als consultant op HRM-gebied. Sinds 2001 is hij partner van Adviesbureau Wingelaar & Reineke en heeft hij als Personal Coach en Loopbaanbegeleider ontelbaar veel bedrijven leren kennen. Hierdoor beschikt hij over een uitgebreid netwerk in Brabant. Met zijn brede ervaring heeft hij een scherp oog ontwikkeld voor bedrijfscultuur en typerende managementstijlen.

Annetje Reineke

Als positief ingestelde persoonlijkheid, kan Annetje snel schakelen, is empathisch en vindt het een uitdaging om mensen diverse mogelijkheden te laten zien. Zij is een coach die goed kan luisteren en doorvraagt. Met haar positieve instelling weet ze je te inspireren. Ze kan snel situaties inschatten, is scherp en op een vriendelijke manier zakelijk. Haar uitgangspunt is: "zorg dat jij regisseur van je eigen leven blijft".

06-15106189
annetje@wingelaarenreineke.nl
Annetje heeft veel ervaring in het begeleiden van mensen met een burn-out. Zij heeft hiervoor de opleiding gevolgd bij Wolf Flow en de opleiding gebaseerd op de CSR-Methode. Annetje is lid van de Stichting Burn-out & Stress. Sinds 2001 is zij partner van Adviesbureau Wingelaar & Reineke en heeft zij als Personal Coach en Loopbaanbegeleider haar sporen verdiend.

Meike Schreurs

De lijfspreuk van Meike is "If you can dream it, you can do it", Walt Disney. Met haar positieve mindset ondersteunt ze jou in je loopbaanontwikkeling. Zij is oprecht betrokken en zet je in je kracht. Met een brede ervaring en mensgerichte aanpak denkt Meike bij elke uitdaging in kansen en mogelijkheden.
Meike heeft zich ontwikkeld tot specialist van de DISK-methode die zij graag inzet bij uiteenlopende situaties.
Meike gaat samen met jou weer op zoek naar daar waar je goed in bent en energie van krijgt. Resultaatgericht jou ondersteunen in je ontwikkeling is haar passie. Als Noloc erkend loopbaancoach helpt Meike je graag op weg in Werk Fit trajecten.

Nico Schoonen

Als ervaren loopbaan adviseur voert Nico de gratis ontwikkeladviezen uit vanuit NL Leert Door. Als geen ander weet hij je te stimuleren, te prikkelen en tot nadenken te zetten. Nico gaat samen met jou onderzoeken welke kansen en mogelijkheden je hebt op de arbeidsmarkt en hoe jij je loopbaan wilt voortzetten. Nico is gecertificeerd coach en counselor.

Waarom Wingelaar & Reineke

✔ Een enorm uitgebreid netwerk in Noord-Brabant
✔ Jarenlange contacten met bedrijven, instellingen, onderwijs en zorg
✔ Wij begeleiden op een individuele en persoonlijke manier
✔ Doelgericht en pragmatische aanpak

Adviesbureau Wingelaar & Reineke
Bosstraat 2
5066 EB Moergestel
T. 013 - 513 06 30
E. info@wingelaarenreineke.nl

Ervaringen met Wingelaar & Reineke