Werkenergieanalyse®

Werkplezier en het krijgen van energie. Daar gaat het uiteindelijk om! Hoe krijg je dat en vooral hoe hou je het vast? Door de Werkenergieanalyse® in te zetten, weet je of je in de goede flow zit. En sterker nog, je kunt er achter komen hoe jij in je persoonlijke flowgrafiek kunt komen of kunt blijven. Welke activiteiten zijn een uitdaging voor je? Welke activiteiten geven je teveel stress of spanning? Bij welke taken ervaar je verveling of teveel routine? Na een intensief gesprek van circa 1 1/2 uur heb jij je prioriteitenplan, je doelen geformuleerd en weet je welke concrete acties je gaat ondernemen.

De Werkenergieanalyse® kan ook worden ingezet als een team niet lekker loopt. Per medewerker worden de stress- en energiebronnen in kaart gebracht. Met een visuele weergave wordt het duidelijk hoe bevlogen de medewerkers zijn, waar de stressbronnen liggen, of er ontwikkelmogelijkheden liggen en wie er invloed op kan uitoefenen. De resultaten worden grafisch weergegeven in een groepsrapportage en zijn anoniem.
De Werkenergieanalyse® is wetenschappelijk onderbouwd. De Werkenergieanalyse® is een analyse-instrument welke in samenwerking met de Erasmus Universiteit Rotterdam is ontwikkeld en waarvoor Wingelaar&Reineke is gecertificeerd.
                                                                                                                                                                                                               

Waarom Wingelaar & Reineke

✔ Een enorm uitgebreid netwerk in Noord-Brabant
✔ Jarenlange contacten met bedrijven, instellingen, onderwijs en zorg
✔ Wij begeleiden op een individuele en persoonlijke manier
✔ Doelgericht en pragmatische aanpak

Adviesbureau Wingelaar & Reineke
Bosstraat 2
5066 EB Moergestel
T. 013 - 513 06 30
E. info@wingelaarenreineke.nl

Ervaringen met Wingelaar & Reineke