Ontslagbegeleiding / Outplacement

Wat te doen als je je baan verliest? Solliciteren is een vak apart. Met onze pragmatische en doelgerichte aanpak begeleiden wij je naar een nieuwe toekomst. De persoonlijke en individuele sessies vinden plaats op het kantoor van Wingelaar & Reineke. Met onze Outplacement begeleiding heb je een reële kans op het krijgen van een nieuwe en passende job. Wij ondersteunen je bij het verwerken van de situatie en het maken van de juiste keuzes. Samen bepalen we de aanpak van jouw traject. Je krijgt meer inzicht in je sterke en minder sterke punten, eventueel met een Assessment volgens de Fitch methode.

Solliciteren hoe doe je dat? Met een onderscheidend C.V., weten wie je bent en wat je kunt, je profileren op Social Media en netwerken. Voor ons ligt er een uitdaging om je te helpen bij het vinden van een nieuwe job. We zijn ervoor om je hierin te begeleiden en te ondersteunen!

Je kunt gebruik maken van ons uitgebreide netwerk in Brabant om in contact en onder de aandacht te komen bij werkgevers. 
" Het geeft ons een kick als wij de goede match maken! Je begeleiden naar werk! "