Outplacementbureau in Best nodig?

Re-integratiebureau Wingelaar & Reineke is o.a. gespecialiseerd in re-integratietrajecten Wij doen dat op een individuele, persoonlijke manier, het is immers jouw traject. En daar ligt nu juist de kracht van ons bureau. Wij weten waar we over praten als het gaat om de juiste match tussen mens en werk. Voor een succesvol traject is dat nou net essentieel. Ons kantoor ligt op 10 minuten afstand van Best.
Adviesbureau Wingelaar & Reineke is gespecialiseerd in ontslagbegeleiding / outplacement. Wij doen dat op een individuele, persoonlijke manier, het is immers jouw traject. En daar ligt nu juist de kracht van ons bureau. Wij weten waar we over praten als het gaat om de juiste match tussen mens en werk. Voor een succesvol traject is dat nou net essentieel. Ons kantoor ligt op 10 minuten van Best.
Wingelaar-Reineke
Wingelaar-Reineke
Met onze outplacement begeleiding heb je een reële kans op het krijgen van een nieuwe en passende job. Wij ondersteunen je bij het verwerken van de situatie en het maken van de juiste keuzes. Samen bepalen we de aanpak van jouw traject. Je krijgt meer inzicht in je sterke en minder sterke punten, eventueel met een Assessment volgens de Fitch methode.

Je kunt gebruik maken van ons uitgebreide netwerk in Brabant om in contact en onder de aandacht te komen bij werkgevers.